FIGYELEM!
Új típusú nyírógépek vásárlásával kapcsolatos információk. Tovább...

Szolgáltatás leírása

Nyírógépfejek - kutyanyíró, hajnyíró - és ollók (ezt később) élezését vállaljuk. Mivel saját géppel, helyben dolgozunk, ezért kedvező árakat és gyors határidőt (azonnal vagy 1 munkanap) tudunk nyújtani. Szívesen élezünk az Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap fejeken kívül bármilyen márkájú nyírógépfejet is. Nem probléma, ha "noname" fejeket hoznak. Olyan nyírógépfejek élezését is vállaljuk, amelyeknek előzőleg az alsó vagy felső pengéjének a hátulját köszörülték (???), és emiatt már máshol nem vállalják el. Ha kétséges, hogy élezhető-e egy fej, akkor nyugodtan hozza el, és megnézzük. (Az is jó, ha lefényképezi több nézetből a fejet, és elküldi a képeket e-mailen, így üzemanyag vagy postaköltség takarítható meg.)

Fixen műanyagba ágyazott, vékony lemezből kialakított fejeknél sok esetben nem lehet szétszedni az alsó pengét, emiatt nem élezhetők. Ezekben az esetekben érdemes megnézni, hogy egy új fej mennyibe kerül az adott géphez, mert a postaköltséggel növelt élezési díj (vagy élezés hiányában csak a postaköltség) elérheti az új fej árát.

A legelterjedtebb, leggyakrabban használt cserélhető fejek kompatibilisek az Oster A2, Oster A5 típusú nyírógépekkel (pl.: Moser Max 45, Andis AG.., BG.., Wahl KM-1,2, Aesculap FAV5), fodrászok esetén pedig az Oster 50, 60, 70 típuscsaládba tartozó nyírógépekkel (pl.: Oster 76).

Lónyírógépek fejeinek élezését (Stewart 83,84 AU típusú és ezekkel kompatibilis, pl.: Heiniger) szintén vállaljuk.

A szolgáltatás menete (személyes leadáskor)

A szolgáltatás menete (postán érkezéskor)

A leadás / átvétel gyorsítása

Ha szeretné, hogy az eszközök átvételekor gyorsabb legyen az adminisztráció, akkor lehetősége van előre kitölteni a munkalapot. Így csak leellenőrizzük a feltüntetett eszközöket. A kitöltött két példányból az egyik nálunk, a másik Önnél marad.Várjuk szeretettel!
 

Bezár 


FIGYELEM!


NYÍRÓGÉPFEJEK ÉLEZÉSE MEGSZÜNT,


ÜZLETÜNK ZÁRVA TART!

© Nyírógépfej élezés Budapest XIV. Látogatók: 170096. Utolsó megtekintés: 2023-02-05 07:32. Készítette: B.Gy. ** Bodri-Fodri Kutyakozmetika **